Koncert - Julegaveidé til hele familien?

Den 5. januar er Helligtrekongeraftensdag. De hellige tre konger kom og gav det lille Jesusbarn guld, røgelse og myrra for at udtrykke deres glæde. Tine og Klaus kommer med glæde, lys og håb. Vi skal opleve en eftermiddag med dejlige billeder og musik, der passer til billederne. Tine har udviklet en ny kunstform MUSIK-MALERIET. Det vil sige, at et maleri får tilkomponeret et stykke musik, som beskriver stemningen og udtrykket i billedet. Klaus har produceret DREAMSCAPES, som er den DVD/CD, der er grundlag for koncerten Billederne vises som små film og bliver akkompagneret af Tine og Klaus. Klaus spiller trommer og Tine tværfløjte og harpe.

Duoen, som også privat danner par, kan kunsten at kommunikere gennem musikken og efterlader derfor til enhver lejlighed publikum i en stemning af nærvær, eftertænksomhed, afslappet glæde og let underspillet humor.

Tina og Klaus er to musikalske mennesker, som det bliver en glæde at være sammen med. De har begge været med i Lars Lilholts Band i adskillige år. I dag er de stadig med i mange forskellige sammenhænge. Siden 2010 har Tine haft Galleri i den gl. skole i Skørping, hvor parret bor og tilbyder mange aktiviteter, herunder undervisningskurser for både børn og voksne. De er begge optaget af at formidle glæden ved musikken og kunsten--formidle en dybde.  Klaus er med til at orkestrere musikskolens syng-sammen-søndage i Musikbutikken. På deres hjemmeside www.tinelilholt.dk/www.klausthrane.dk kan man følge deres tilbud i Galleriet.

Tine og Klaus vil også gerne give glæde til Hune kirke på en kontant måde ved at give arrangementet til en favorabel pris. Al overskuddet fra entréen går til udsmykningen i Hune kirke.

Hune Menighedsråd og Udsmykningsudvalget håber, at rigtig mange vil slutte op om denne glædelige begivenhed

Billetter kan købes på forhånd fra den 2. november 18 til den 2. januar 19. Børn under 15 år halv pris. Se mere information på plakater og Hune sogns hjemmeside www.hunesogn.dk..

Der er mulighed for at se et lille udvalg af Tines billeder i Kirkeladen i Hune i december 18 og januar 19. Fredag den 28. december vil Tine selv være til stede og give en smagsprøve på sin musik. Tine har doneret et billede til udsmykningen, der denne dag sælges- til den højstbydende.. Samme dag vil der i Kirkeladens Café-område være et salg af kunsthåndværk m.m.. Vi håber, at mange vil være med til at hjælpe udsmykningsindsamlingen i mål.

Hune Menighedsråd og Udsmykningsudvalget byder alle velkommne til fernisering den 28. december i Kirkeladen i Hune og til en festlig indledning til Helligtrekongersaften den 5. januar. i Hune kirke

Kirsten Lodberg.

22 oktober 2018