Du er her:

Set og sket

Tirsdag den 10. marts kl. 10.30 til ca. 14.30 i Kirkeladen i Hune: Højskoledag

Sådan blev det annonceret:

Højskoledag med foredrag, lettere frokost, kaffe og fællessange over middag. Foredragsholder, fhv. håndboldspiller Rikke Nielsen, i dag ildsjæl for børn født med handicap.

Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller, bliver højskoledagens inspirerende foredragsholder, Rikke kender livets sider, positive og negative og vil fortælle, hvad man alligevel kan gøre, når odds vender den gale vej. Rikke har været kræftramt og har en datter, født med Downs syndrom.

Så let - nej. Men Rikke fandt en vej - Hun startede et håndboldhold Kidz - et håndboldhold for udviklingshæmmede børn i et  samarbejde med håndboldklubber i Nøvling og Aalborg. Og Rikke er ukuelig -  det går derudaf.

OBS: Pris for hele dagen kr. 100,- inkl. Forplejning hele dagen. Betales ved indgangen.

Arr.: Hune - Blokhus Pensionistforening i samarbejde med Menighedsrådet.

Og sådan gik det:

Vinterhøjskoledagen med Rikke Nielsen blev afholdt i dag, tirsdag, med ca. 70 deltagere. En stor succes med fortællingen om Lykkeligaen. Et fantastisk projekt.

Efter spisning sang vi til akkompagnement af Hune Kirkes organist, Peter Andersson.

Onsdag d. 19. febr. kl 19.30 i Hune Kirke: Koncert med BARBAROS

Sådan blev det annonceret:

Oplev dette fantastiske kor, som synger barbershop, gamle kærlighedssange, kendte danske schlagere
og up-tempo hits!

Koret er fra Århus og har international standard

Entré: 100,-

Arrangør: Hune Kirke Musikvenner

Og sådan gik det:

De ca. 80 begejstrede tilhørere i Hune Kirke havde en fremragende musikoplevelse. Arrangementet må betegnes som en stor succes.

Torsdag den 6. februar kl. 19.00: Sogneaften om dagligdagen i naturbørnehaven

Vi begynder med et besøg og en rundvisning i Hune Naturbørnehave kl. 19.00

Ilsigvej 9, 9492 Blokhus. ( Mellem butik Laden og Klausens fisk & skaldyr.)

Efter rundvisningen samles vi i Kirkeladen; Kirkevej 9A, 9492 Blokhus. Her vil leder af børnehaven Søren Kjelds fortælle om dagligdagen, og hvordan det er at drive en børnehave med fokus på natur og udeliv.

Der bliver serveret kaffe og the, med brød undervejs.

Vel mødt Hune menighedsråd!

Torsdag den 16. januar kl. 18.30 i Kirkeladen: Spis-sammen-aften i januar

Sådan blev det annonceret:

I mørket og kulden rykker vi sammen. Vi skal spise, synge og lytte sammen, og  vi sørger for aftensmaden.

Vores præst Birgit Lundholm har lovet at have en god fortælling med i ærmet.

Der vil også være kaffe, te og småkager i løbet af aftenen.

Der er ingen tilmelding, og hele arrangementet er gratis.

Vel mødt.

Arrangør Hune Menighedsråd.

Og sådan gik det:

Der var fuldt hus i Kirkeladen, og stemningen var i top. Snakken gik lystigt, der blev sunget og sognepræst Birgit Lundholm læste op fra Johannes Møllehaves bog, På myrens fodsti.

Onsdag den 4. december kl. 9.30 i Hune kirke: Mini-jule-gudstjeneste

Oldefar og oldebarn hygger sig under gudstjenesten.

Sådan blev det annonceret:

Gudstjenesten er tilrettelagt af Kirke og Kulturmedarbejder Karen Olesen og sognepræst Birgit Lundholm. Organist Peter Andersson spiller på orgel og klaver.

Det er for børn i Hune, børnehavebørn og pædagoger i Hune Naturbørnehave, dagplejebørn, samt for forældre, søskende, bedsteforældre og oldeforældre, der har lyst og mulighed for at deltage.

Foruden julesalmer og salmer med fagter, bliver der en fortælling om Jesu fødsel, med udklædning af børnene; Fadervor og Velsignelsen.   Derefter er der hygge og samvær i Kirkeladen for alle.

Vel mødt! siger Karen Olesen og sognepræsten!

Og sådan gik det:

Som det ses af billederne herunder var der liv og glade dage i Hune Kirke, men der var også tid til lidt alvor og eftertænksomhed.

Minijulegudstjeneste i Hune Kirke (Forstør m. klik)
Julekrybben (Forstør m. klik)

Søndag den 1. december kl. 14.00: Syng advent ind

Sådan blev det annonceret:

Det nye kirkeår starter med gudstjeneste i Hune Kirke.

Velkommen til en festlig dag! Vi tænder det første lys i adventskransen. Kirkens kor medvirker under ledelse af organist Peter Haapsaari Andersson, og umiddelbart efter gudstjenesten går vi udenfor og tænder juletræet ved kirken.

Bagefter er der saftevand, kaffe og te, gløgg og æbleskiver i Kirkeladen.

Arrangører: Hune Kirke/Hune Menighedsråd