Du er her:

Højskoledag i Kirkeladen

Rikke Nielsen, fhv håndboldspiller

Tirsdag d. 10/3, 10.30 - ca.14.30: Tilmelding nødvendig: Tlf. 21684026 fra 01.01.20 til 01.03.20

Højskoledag med foredrag, lettere frokost, kaffe og fællessange over middag. Foredragsholder, fhv. håndboldspiller Rikke Nielsen, i dag ildsjæl for børn født med handicap.

Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller, bliver højskoledagens inspirerende foredragsholder, Rikke kender livets sider, positive og negative og vil fortælle, hvad man alligevel kan gøre, når odds vender den gale vej. Rikke har været kræftramt og har en datter, født med Downs syndrom.

Så let - nej. Men Rikke fandt en vej - Hun startede et håndboldhold Kidz - et håndboldhold for udviklingshæmmede børn i et  samarbejde med håndboldklubber i Nøvling og Aalborg. Og Rikke er ukuelig -  det går derudaf.

OBS: Pris for hele dagen kr. 100,- inkl. Forplejning hele dagen. Betales ved indgangen.

Arr.: Hune - Blokhus Pensionistforening i samarbejde med Menighedsrådet.

Del dette: