Du er her:

Søndag den 2. juni 2019 kl. 14.00: Sommermøde i Hune Kirke

Professor og dr. scient ved Institut for kommunikation på Aalborg Universitet, Peter Øhrstrøm kommer og holder foredrag om tid, og hvorvidt tiden er en ven eller fjende.

Gudstjeneste med efterfølgende foredrag –TEMA: TIDEN - VEN ELLER FJENDE?

Professor og dr. scient ved Institut for kommunikation på Aalborg Universitet, Peter Øhrstrøm kommer og holder foredrag om tid, og hvorvidt tiden er en ven eller fjende. Hver femte voksen rammes i dag af stress, så på den måde er tiden blevet en fjende. Spørgsmålet er derfor, om man kan vende tiden til at blive en ven. Peter Øhrstrøm har i mange år forsket i tidsbegrebet og skrevet bogen ”Tidens gang i tidens løb”.

Peter Øhrstrøm, vil også sige lidt under gudstjenesten omkring tid, ud fra prædikerens bog i det gamle testamente: – Alting har en tid, for alt hvad der sker, er der et tidspunkt. Kapitel 3, vers 1

Der serveres kaffe/the og kage undervejs. Det hele foregår i Hune kirke.

Arrangør: Hune Menighedsråd

Del dette: