Du er her:

Onsdag den 3. april kl. 19.30 i Kirkeladen i Hune: Sognets Tilstand, kirkegårdsvandring og sogneaften

Vi starter med en aftentur på Hune Kirkegård.

Vi starter med en aftentur på Hune Kirkegård. Kirkeværge Leif Oredsen vil vise os rundt, og herefter vil Ellen Hansen, Hune fortælle om forfatter Karl Hansen fra Blokhus, som har gravsted på Hune Kirkegård. Vi håber på godt vejr.

Derefter fortsætter vi i Kirkeladen, hvor organist Peter Haapsaari vil fortælle om musiklivet, og menighedsrådsformand Knud Jordansen vil redegøre for de forskellige aktiviteter i Hune Sogn, fremtidsplaner og ønsker. Herunder kommende restaurering og udsmykning.

Tilhørerne er velkomne til at stille spørgsmål til formanden og de øvrige medlemmer af menighedsrådet. Ideer og forslag til fremtidige aktiviteter mm er meget velkomne.

Undervejs vil der blive serveret kaffe, te og kage.

Alle er velkomne – vel mødt.

Del dette: