Obs! Siden indeholder 2 opslag. Nederste opslag: Vekselsang og Nostalgi.

Fredag den 19. oktober kl. 19:30, Hune kirke: Visesang og Nostalgi

To ægtepar, der i mange år har givet koncerter sammen og hver for sig, vil synge viser og sange til eget akkompagnement med guitar, bas og fløjte. Det er ægteparret Anne Sofie og Benny Spliid Klemar og Duoen Orditone, nordmanden Trond Stensrød Markussen og hans danskfødte kone, Kirstine Stensrød Quortrup.

Koncerten vil byde på gode sange med smukke og lødige tekster.

Entréindtægterne går ubeskåret til udsmykningen af Hune kirke.

Der vil også ære mulighed for at donere penge til udsmykningen i Hune, evt. i form af at købe en litografi af Gunnar Kappelskov.

Entré kr. 75.

Arrangør: Hune menighedsråd i samarbejde med Udsmykningsudvalget

Lørdag den 20. oktober kl. 16.00, Rødhus kirke: Vekselsang og nostalgi

Visesang ved de samme optrædende som den 19. oktober i Hune kirke. Ved denne koncert vil indholdet bl.a. være havets sange. Man kan høre eksempler på musikken på www.orditone.dk .

Rødhus kirke bliver 105 år den 19. oktober. Det fejres med kaffe og kage i pausen.

Entréindtægterne går ubeskåret til udsmykningen af Hune kirke

Der vil endvidere være mulighed for at donere penge til udsmykningen i Hune, evt. i form af at købe en litografi af Gunnar Kappelskov.

Entré kr. 75.

Arrangør: Hune menighedsråd i samarbejde med udsmykningsudvalget

Kirkerne og Kirkeladen

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, kirken ved verdens ende, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

HUNE SOGN