Du er her:

2. påskedag, den 13. april kl. 15.00: Påskevandring

Arkivfoto: Påskevandringen 2016

Fra Hune Kirke til Jetsmark Kirke

Har du mod på at gå ca. 8. km. sammen med andre rare mennesker, så er dette måske noget for dig:

Vi begynder i Hune kirke kl. 15 med en kort andagt, dernæst går vi til Jetsmark kirke, vi slutter af med holde gudstjeneste sammen kl. 18 ved sognepræst Michael Berg. Undervejs vil der være pauser, og mulighed for at få vand og frugt.

Efter Gudstjenesten venter der en bus, som kan køre vandrerne tilbage til Hune kirke.

Vel mødt!

Søren Kierkegaard i et brev til sin svigerinde Henriette (Jette) Kierkegaard (1847), her gengivet efter B&A 150, s. 168.

"Tab for Alt ikke Lysten til at gaae: jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo ikke [kan] gaae fra den.

Kun i Bevægelse er Sundheden og Frelsen at finde. Nægter Nogen, at Bevægelsen er til: saa gjør jeg som Diogenes, saa gaaer jeg. Negter Nogen, at Sundheden er i Bevægelsen, saa gaaer jeg fra alle sygelige Indvendinger. Naar man saaledes bliver ved at gaae, saa gaaer det nok."

Menighedsrådene og præsterne i Hvetbopastoraterne.