Onsdag d. 17. oktober kl. 19.30 i Kirkeladen, Hune: Humoren i Matador - og vores liv - er en alvorlig sag

Efterårssæsonen med foredrag i Kirkeladen Hune nærmer sig! Sæt kryds i kalenderen onsdag, den 17. oktober kl. 19.30

Emnet for aftenens foredrag er "Humoren i Matador - og vores liv - er en alvorlig sag". Foredragsholder er Ronald Risvig, valgmenighedspræst i Aulum, forfatter og foredragsholder.

Vi kender alle Matador og rigtig mange af os har set den mange gange, og vi har alle glædet os over  skuespillerne, der med humor og indlevelse har givet udtryk for et Danmark, vi synes at kende.

Ronald Risvig vil i sit foredrag sætte fokus på humorens forløsende kraft, som også på sin vis er forbundet med tekster vi finder i evangelierne.

En aften er i vente med samvær og indhold – og selvfølgelig kaffe og kage!

Arrangør: Hune Menighedsråd i et samarbejde med Hune-Blokhus Pensionistforening

Kirkerne og Kirkeladen

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, kirken ved verdens ende, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

HUNE SOGN