Kære alle i Hune sogn.

Det er specielle tider.

Og derfor bliver vores sommer her i sognet også noget anderledes i år, end den plejer at være!

1) Vore sommerkoncerter kan ikke gennemføres; men der er planer om at vende tilbage med nogle koncerter i efteråret, hvis det kan lade sig gøre til den tid; hvilket vi jo i sandhed håber!

2) Dernæst kan vi heller ikke, som det ser ud nu, afholde morgen- og aften-sang. Det skyldes, at vi kan være alt for få i Rødhus og Hune kirker, i forhold til den gode tilslutning, der plejer at være.

3) De første 3 søndage med tysksprogede gudstjenester bliver heller ikke til noget i år. ( den 5. 12. og 19. juli)

4) Pinsedag den 31. maj, er der gudstjeneste i Hune kirke kl. 10.30. (Vi kan være ca. 29 i kirken)

Gudstjenesten i Rødhus kirke, der var annonceret til kl. 8.30 kan ikke gennemføres, grundet mangel på plads i kirken, når reglerne skal overholdes. (Der kan kun være 11)

5) 2.pinsedag gennemføres den fælles gudstjeneste kl. 11.00 i Jetsmark kirke, da vi ikke kan være mere end ti udenfor, på grund af forsamlingsforbuddet.

Er der spørgsmål så ring på 24 44 50 02.

Venlig hilsen sognepræst Birgit Lundholm.