Onsdag den 30. januar 2019 kl. 19.30: sogneaften i Kirkeladen i Hune: Parforholdet og det gode familieliv.

Ved familieterapeut Birgitte B. Nygaard og praktiserende læge Poul H. Nygaard.

Forventningerne til parforholdet og til familielivet er i dag store, men Birgitte og Poul er optimistiske. De de tror på at det nytter at tænke sig om, at investere i sit parforhold. De sammenligner det lidt med vigtigheden af at vedligeholde hus, bil og uddannelse.

De er sikre på, at noget af det bedste, forældre kan give deres børn - er forældre, som er glade for hinanden. Det er de voksne i familien, der har ansvaret for atmosfæren i familien, den, som børn skal vokse op i.

Forholdet mellem børnebørn og bedsteforældre er ofte meget betydningsfuldt. Det er ofte til gensidig glæde. Bedsteforældre kan være hjælpsomme, herlige og meget værdsatte. De kan også være det modsatte: en pestilens. Det kan de være, hvis de ikke har løsrevet sig fra deres voksne børn, men stadig vil bestemme over deres gifte børn.

Hvis der er konflikter de voksne imellem, vil det også her være børnene - børnebørnene - det går ud over. I forbindelse med skilsmisser vil Birgitte og Poul komme ind på vigtigheden af de voksnes lederskab, om hvor vigtig det er at holde fokus på bolden (barnet).

Birgitte og Poul vil give deres bud på, hvordan man kan holde liv i familielivet. De tror på Kærligheden, de tror, at kærligheden kan rumme alle de store følelser og at kærlighedens største fjende er ligegyldigheden.

Der vil være kaffe, te og kage i pausen.

Arrangør: Hune Menighedsråd.

Kirkerne og Kirkeladen

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, kirken ved verdens ende, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

HUNE SOGN