Mandag d. 2. april kl. 14.30: Påskevandring fra Hune kirke til Rødhus Kirke

2. påskedag kl. 14.30. Fra Hune til Rødhus kirke.

Påskens budskab rummer alle de menneskelige stemninger og følelser, som kan bølge ind over os fra tid til anden. Alt fra forundring, stor glæde og håb, til dyb sorg, tvivl og afmagt. Påskens budskab er med andre ord enorm stærkt, så stærkt at det nødvendigvis ikke kun er nok at høre Ordet, men at det også skal sanses på egen krop før det kan slå rod i hjertet.

Pilgrimsvandring og valfart har altid været et kendetegn på en levende kirke, at Ordet ikke kun bliver talt og skal høres med ørene, men at det netop også skal sanset med hele kroppen. I vandringens langsomme og monotone tempo er en af måderne, da der her også skabes et rum til at drøfte Ordet vi har hørt, eller der kan vandres i stilhed så der kan reflekteres over Ordet. 

Vi starter vandringen med en kort andagt i Hune kirke, og slutter af med en gudstjeneste kl. 18 i Rødhus kirke ved Birgit Lundholm Jensen. Undervejs på vandringen vil der være vand og frugt. Turen i år er på mellem 8 og 10 km. kl. 19 vil der komme en bus og køre os tilbage til Hune kirke.


Kirkerne og Kirkeladen

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, kirken ved verdens ende, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

                       HUNE SOGN

       EN DEL AF FOLKEKIRKEN