Kirken ved verdens ende

Side 8
Side 9
Side 10

For nogle år siden blev Rødhus kirke restaureret. Taget blev udskiftet på kirken,  en del af de udvendige mure genopbygget og hele det udvendige murværk blev fuget om. Der blev foretaget isolering af loftrummet og lagt gulv på loftet. El-varmen blev fornyet og der blev installeret automatisk klokkeringning. Kirken blev endvidere kalket indvendig

Den oprindelige klokke fra kirkens indvielse revnede for en del år siden. Der blev ophængt en ny klokke og den gamle klokke gemt på loftet. I forbindelse med kirkens restaurering blev den ophængt i en ny klokkestabel ved indgangen til kirken.

Fællesmindet ved Rødhus kirke.

Rødhus kirkes adresse er: Rødhus Kirkevej 7, Rødhus, 9490 Pandrup.

Klik her for at se kort med beliggenheden.

Klik her for at se adresser og kort med beliggenhed over alle danske kirker.

Ét sogn - to kirker

Klik på billederne og læs mere om kirkerne.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus. Frakørsel til Kirkevej fra Vesterhavsvej. Åben: mandag - lørdag 8 - 16.
Rødhus Kirke, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup. Åben: 15/6 - 31/8 mandag - lørdag 8 - 16 + tirsdag, onsdag og torsdag 14 - 16 i uge 42.