Nyt fra pensionistforeningen

Et godt nytår til alle seniorer i området!

Tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen holder foredrag i Kirkeladen d. 10/3.

Hune-Blokhus Pensionistforening tilbyder samvær, foredrag, sammenkomster! Mødested Kirkeladen i Hune lige ved siden af kirken. ([se programmet] her på siden - alle seniorer er velkomne - Medlemsskab kr. 60,00)

Opstart til det nye år med bankospil, kaffe, franskbrød med rullepølse. sang og hygge.
tirsdag, den 7. januar kl. 14.00 i Kirkeladen - Tilmelding ikke nødvendig - mød blot op - og se, om det er noget for dig/jer-

Højskoledag, tirsdag den 10. marts k. 10,30 - 14.30 Og allerede nu slår Pensionistforeningen og Menighedsrådet på tromme for den traditionelle højskoledag som vanen tro afholdes 2. tirsdag i marts i år 10. marts i Kirkeladen - 10.30 - 14.30. I år får vi besøg af Rikke Nielsen - tidligere håndboldspiller - og i dag en ildsjæl for børn født med handicap - med tilbud om fællesskab indenfor den sport, som Rikke og mange med hende holder af.
Bemærk begrænsede pladser - Tilmelding 01.01. - 01.03.20, mobil/sms 21684026  Pris for hele dagen - foredrag - lettere frokost - Fællessang over middag Kr. 100,00 som betales ved indgangen

Aflyst! Informationsmøde tirsdag d. 21. jan kl. 14.00. Hvad skal der ske i Hune-Blokhus området de kommende år - Boliger-ejerboliger og lejeboliger?

Aflysning: Arrangementet 21. januar finder ikke sted, da planer for Hune-Blokhus området øst for Spar Hune endnu ikke er helt på plads. Følg info i dagspressen, evt her på siden.