Aflyst! Informationsmøde tirsdag d. 21. jan kl. 14.00. Hvad skal der ske i Hune-Blokhus området de kommende år - Boliger-ejerboliger og lejeboliger?

Aflysning: Arrangementet 21. januar finder ikke sted, da planer for Hune-Blokhus området øst for Spar Hune endnu ikke er helt på plads. Følg info i dagspressen, evt her på siden.

Informationsmøde - Tirsdag, den 4. februar kl. 14.00 - 16.30 Vær beredt - 7-9-13 - Livets svære valg - Vi kan alle blive ramt af pludselig ulykke, sygdom og død.

Charlotte Schultz, konsulent i faglige seniorer orienterer sagligt og konkret om nødvendige tiltag vi kan/bør tage

hånd om. Testamenter - Hvad BØR og KAN vi gøre.

Mød op - vi er i bestyrelsen helt med på den store interesse - og mødet er for ALLE seniorer i området

Aftener i Hune Kirke og Kirkeladen i samarbejde med Menighedsrådet

Onsdag den 6. november, kl. 18.00

Kirke og Lukas - Vi mødes til  aftensang i kirken, ca. 30 minutter  Og herefter i Kirkeladen til stuvet hvidkål og frikadeller

Knud Jacobsen, pens. Læge og storslået fortæller bibelhistorie har kastet sit blik på Lukas.

Torsdag den 7. maj 2020, kl. 19.00

Kirke og hveder - Vi mødes til aftensang i Kirken og herefter i Kirkeladen til kirke og hveder.

Vel mødt til aftner, hvor vi mødes - får en snak og nyder et ganske uforpligtende samvær. Menighedsrådet er vært