Du er her:

Vigtig information vedr. årsprogram efterår 2019-forår 2020 og kontingent.

I foreningen kan optages alle efterlønsmodtagere, førtidspensionister, pensionister og andre over 60 år og deres ægtefæller, som bor i eller har tilknytning til Hune-Blokhus.. Medlemskab koster kr. 60,- og nye medlemmer er meget velkomne.

Bestyrelsen er klar med årsprogrammet for efteråret 2019 og foråret 2020 som runddeles, når bestyrelsen her ultimo august er på rundtur til pt. Ca. 350 medlemmer med nogen forsinkelse i forhold til tidligere år,

Du finder bestyrelsens navne, tlf. numre og mailadresser her på siden - de kan altid kontaktes.

Det er med stor sorg, at vi i foreningen har måttet tage afsked med vores formand Ib Højgaard Hartvigsen, som efter kort tids sygdom afgik ved døden den 20. juli, og er bisat fra Hune Kirke.

Bestyrelsen har været samlet -Tonnie Larsen (tidligere næstformand) tiltræder som formand, Mona Hartvigsen som næstformand og sekretær - øvrige poster er uændret -og bestyrelsesarbejdet kan således fortsætte til næstkommende generalforsamling.

Fra oktober til april er der fast mødedag hver tirsdag eftermiddag i Kirkeladen i Hune Vi mødes kl. 14.00 og slutter ca. 16.15.

Eftermiddagene er en god mulighed for at samles over en kop kaffe og drøfte

stort og småt, tage et spil kort, måske whist eller 500, eller hvad man kan ønske sig.

Med jævne mellemrum er der underholdning, foredrag og bankospil, som det vil fremgå af programmet her.

Kaffe koster kr. 5,- og man medbringer selv kop og brød. Ved eftermiddage med foredrag serveres der kaffe og brød (kr. 20,- ). Ved eftermiddage med banko serveres der kaffe og rullepølsemad . Dette er gratis.

Derudover byder sæsonen på et varieret udbud, underholdning, udflugt, forårsfest og julesammenkomst på Nordstjernen, EDB for seniorer og meget mere.

I samarbejde med menighedsrådet er der vinterhøjskoledag, aftenforedrag, onsdagssangeftermiddage, Kirke og Kål, Kirke og hveder.

Alt dette annonceres her i programmet.

Det kan ske, at der er aktiviteter, der ikke er annonceret her - hold øje med Lokalavisen og/eller Blokhusavisen,  hvor det vil blive annonceret. Programmet slås også op på opslagstavle ved Spar og i Kirkeladen - Og kan ses på kirkens hjemmeside www.hunesogn.dk