Billeder tidligere koncerter i Hune Kirke

Koncert med Trio Gemini
Lydlandskaber
Koncert med Jørgen Leth og Reverse
Et af højdepunkterne i sommeren 2014 var koncerten med verdensbassisten Chris Minh Doky.

Del dette:

Meld dig ind i Hune Kirkes Musikvenner

Hvis du holder af gode og varierede, musikalske oplevelser som sommerkoncerter, morgen/aftensang og kirkekor, har du en god grund til at støtte musiklivet i Hune og Rødhus kirker. Det kan du gøre ved at melde dig ind i foreningen, Hune Kirkes Musikvenner.

Som medlem har du mulighed for at få indflydelse på, hvad pengene skal gå til, og du kan give input til hvilke koncerter, der skal afholdes, og rammerne herfor. Du får endvidere en fribillet som enkelt betalende medlem eller to fribilletter pr. husstand, og vi planlægger endnu flere medlemsfordele i fremtiden.

Et medlemskab koster kun 100 kr. pr. person pr. år, men større beløb modtages med glæde fra private og foreninger.

Du kan give besked om indmeldelse til foreningens sekretær på e-mail: net31504@mail.mira.dk

Kontingent sættes ind på foreningens konto: 9070 1625945816. Husk at skrive navn på indbetaler. Hvis du er nyt medlem oplys da også adresse, e-mail og telefon."

Støt musiklivet

Hune Kirkes Musikvenner er en uafhængig og selvstændig forening, oprettet i 2016. Foreningens formål er at støtte udfoldelse af den kirkemusikalske tradition i Hune og Rødhus kirke.

Filip Michalak, koncerten i 2016
Royal Danish Brass, koncerten i 2016

Sommerkoncerter i 2018

Mandag 2. juli kl 19.30: ALMUNE - Middelalder og folkemusik

Almune spiller tidlig musik fra klassisk til folkelig. Med skønsang og historiske instrumenter som nøgle- harpe og drejelire fortolkes  middel-alderlige manuskripter og folkelige melodier. Entré 100 kr. Køb billet!

Mandag 9. juli kl. 19.30: UNGE TALENTER ved flyglet

Sebastian Enhamre og Filip Michalak studerer begge klaver på Kungliga Musikhögskolan Stockholm. Musik af bla. Franz Schubert. Entré 100 kr. Køb billet!

Torsdag 12. juli kl. 19.30: GITTE ENGEN mezzosopran

Gitte Engen i et let sommer- program med nordiske, klassiske og folkelige toner. Akkompagneret af Peter Haapsaari Andersson. Entré 100 kr. Køb billet!

Torsdag 19. juli kl. 19.30: UNGE TALENTER - fløjte

Joachim Becerra Thomsen studerede fløjte på DKDM og udnævntes i en alder af blot 21 år til solofløjtenist i Los Angeles Chamber Orchestra. I kammermusikalsk sammenspil med Filip Michalak på klaver. Entré 100 kr. Køb billet!

Mandag 23. juli kl. 19.30: KONGELIGE MESSING TALENTER

Royal Danish Brass er igen i år på cykelturne og lægger vejen forbi Hune Kirke. Her venter en kongekoncert med de skarpe, skrappe og super-fornøjelige musikere. Entré 100 kr. Køb billet!

Torsdag 2. august kl. 19.30: UNGE TALENTER - klaver

Filip Michalak er gennem- gående ungt talent ved Hune Kirkes Sommer-koncerter i år. Solokoncert med sprudlende, vitale og virtuose fortolkninger af bl.a. musik af Chopin. Entré 100 kr. Køb billet!