Lidt om Charlotte og Natasha

Charlotte er født og opvokset i Brønderslev og har siden hun startede på konservatoriet været aktiv som sanger, indtil august 2017 hovedsagelig i det nordjyske. Charlotte bor nu i Birkerød, hvorfra hun fortsætter sin karriere

Charlotte er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2008, undervejs med studier ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

I 2008 vandt Charlotte solistkonkurrence på Nordjysk Musikkonservatorium og senere på året Rebild musikpris.

Charlotte mestrer musik i mange genrer som opera, musicals, jazz og er også aktiv som liedsanger.

Charlotte fik sin debut som Gilda under Aalborg Operafestivals opsætning af Rigoletto i 2011. Hun har været tilknyttet det nordjyske operakompagni En Opera,

Her spillede hun bl.a. Madam Herz i Teaterdirektøren og Opus i børneoperaen Opus og Monsterband.

Ved Hjørring sommerspil har hun spillet Eliza Doolittle i My Fair Lady og Maria i The Sound of Music.

Charlotte har flere gange været solist med Aalborg Symfoniorkester, og i maj 2016 var hun sanger og konferencier på deres skolekoncerter. 

Charlotte har også gennem mange år haft et samarbejde med Anders Ahnfelt-Rønne, der leder Teatret Undergrunden på Galaksen i Værløse. Hun er sanger i forestillingen Broen over Drina på Teatret Undergrunden, hvor hun også har spillet Xenia i Boris Godunov og senest sunget Blonde i Mozarts opera Bortførelsen fra Seraillet. 

 Den 30. og 31. januar 2018 spilles Broen over Drina på Vendsyssel teater i Hjørring.

Oplev også Charlotte læse Juleevangeliet. Find link på hunesogn.dk.

Se i øvrigt: www.charlottehlarsen.dk

I mange år har Charlotte haft et frugtbart samarbejde med Natasha Kutsko Jensen, der er uddannet på konservatoriet i Minsk. I Hviderusland arbejdede hun som akkompagnatør og klaverlærer på musikskolen og musikakademiet, inden hun i 1999 flyttede til Danmark. 

 I Danmark fortsatte Natasha sine studier ved Det Nordjyske Musikkonservatorium og afsluttede med Diplomeksamen i juni 2007 hos docent Anne Marie Fog. Senere uddannede Natasha sig også som organist.

Natasha er en populær akkompagnatør ved koncerter og andre arrangementer. Hun har spillet koncerter ved Sønderborg Musikforening, Dorf gamle skole, Skørping sang- og musikforening, samt akkompagneret ved flere operaforestillinger, bla. Mozarts "Tryllefløjten" og "Teaterdirektøren" og Brittens "Tiggeroperaen”. 

Natasha spiller til daglig i Bælum/Solbjerg kirker og underviser i klaver på kirkemusikskolen.

Natasha og Charlotte har spillet sammen til utallige koncerter siden 2008 og har et stort repertoire. 

Charlotte Hjørringgaard Larsen & Natasha Kutsko Jensen giver koncert i Hune Kirke den 27. januar 2018
Koncerten er en gave fra de to kunstnere, og hele indtægten går til udsmykningen af Hune Kirke.