Kirkemusikalsk Legestue

Sådan foregår det

Kirkemusikalsk legestue i Hune Kirke onsdage kl. 9.30.

Høstgudstjeneste onsdag den 16. september kl. 9.30.

Kirkemusikalsk legestue i Hune starter igen onsdag den 12. august kl. 9.30. Legestuen afholdes på onsdage fra klokken 9.30 til klokken 11.00 og er for børn i alderen ca. 1 til 4 år. Aktiviteterne foregår dels i Hune Kirke, dels i Kirkeladen. Der er ikke legestue i skolernes ferie (se planen nederst i opslaget).

Alle børn i aldersgruppen er velkomne, og det gælder, både når de kommer sammen med deres forældre eller bedsteforældre, og når de kommer sammen med dagplejemødre eller pædagoger fra Naturbørnehaven i Hune. 

Man behøver ikke at møde hver gang. Bare mød op og deltag i den festlige oplevelse. Efter indledningen i Hune kirke, er der kaffe til de voksne og saftevand til børnene.

Det er gratis at være med, blot vil vi gerne vide om, og hvor mange I ca. kommer fra gang til gang af hensyn til serveringen. En sms til kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 er fint et par dage inden!

Den Kirkemusikalske Legestue ledes af kirke og kulturmedarbejder Karen Olesen.

(Kirkemusikalsk legestue i Saltum Kirke torsdage i ulige uger. Vi starter med servering i sognegården kl. 8.50. Herefter sang og leg i kirken.)