IT-Klyngen i Kirkeladen

Senior-IT i Kirkeladen, Hune

T-værksted for seniorer - Torsdage kl. 10.00 - 13.00.
Vi mødes her i efteråret første gang torsdag den 4. oktober.

Man medbringer selv PC, tablet/lpad og telefon, og tilsluttes Kirkeladens net. Svend Riis, Hjørring har tidligere vejledt os. Dette vil Svend Riis gentage den 4. oktober og 1. november. På programmet vil bl.a. være håndtering af filer, billedredigering og oprydning på PC, håndtering af telefoner og tablet/lpad.

I øvrigt møder man blot op Der er ikke undervisning som sådan; men mulig hed for at udveksle erfaring og i fællesskab løse evt problemer Har man blot brug for hjælp til computer her og nu er man meget velkommen til at komme indenom. Vi kan dog ikke hjælpe med tekniske ting.

Pensionistforeningen har egen computer og dermed mulighed for at hjælpe til, hvis man har behov for at henvende sig til det offentlige - eller måske søger oplysninger fra internettet.

Der afsluttes altid med formiddagskaffe og brød.

Arr.: Menighedsrådet i Hune i samarbejde med pensionistforeningen og
ildsjæle.

Kilde: Pensionistforeningens program, 2018 - 2019.