Morgensang i Rødhus Kirke

Morgensang i Rødhus Kirke (arkivfoto)

I juli måned er der morgensang i Rødhus Kirke hver tirsdag morgen kl. 8.30. Der er tradition for, at man medbringer sin formiddagskaffe, som man - hvis vejret tillader det - kan nyde på plænen foran kirken efter morgensangen.

Aftensang i Hune Kirke

I juli måned er der aftensang i Hune Kirke hver tirsdag aften fra kl. 22.30 til 23.00.

Hune Kirke Sommerkoncerter

Alle koncertarrangementer afholdes i Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.

Koncertarrangør: Hune Kirkes Musikvenner

Koncertprogram

Her afholdes sommerkoncerterne

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus

Vore cykelvenlige vejkirker

Hune- og Rødhus kirker er opgraderet til "cykelvenlige vejkirker". Nu kan turcyklisten finde ro og inspiration i det stille kirkerum, få slukket sin tørst og pumpet sin cykel. Alt sammen ved ét og samme besøg i en af vore cykelvenlige vejkirker. Klik på billederne og læs mere om kirkerne.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus. Frakørsel til Kirkevej fra Vesterhavsvej. Åben: mandag - lørdag 8 - 16.
Rødhus Kirke, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup. Åben: 15/6 - 31/8 mandag - lørdag 8 - 16 + tirsdag, onsdag og torsdag 14 - 16 i uge 42.