Morgensang i Rødhus Kirke

Morgensang i Rødhus Kirke (arkivfoto)

I juli måned er der morgensang i Rødhus Kirke hver tirsdag morgen kl. 8.30. Der er tradition for, at man medbringer sin formiddagskaffe, som man - hvis vejret tillader det - kan nyde på plænen foran kirken efter morgensangen.

Aftensang i Hune Kirke

I juli måned er der aftensang i Hune Kirke hver tirsdag aften fra kl. 22.30 til 23.00.

Hune Kirke Sommerkoncerter

Alle koncertarrangementer afholdes i Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.

Koncertarrangør: Hune Kirkes Musikvenner

Koncertprogram

Mandag 2. juli kl 19.30: ALMUNE - Middelalder og folkemusik

Almune spiller tidlig musik fra klassisk til folkelig. Med skønsang og historiske instrumenter som nøgleharpe og drejelire fortolkes  middelalderlige manuskripter og folkelige melodier.

Mandag 9. juli kl. 19.30: UNGE TALENTER ved flyglet

Sebastian Enhamre og Filip Michalak studerer begge klaver på Kungliga Musikhögskolan Stockholm. Musik af bla. Franz Schubert.

Aflyst! Torsdag 12. juli kl. 19.30: GITTE ENGEN mezzosopran

Det har desværre været nødvendigt at aflyse denne koncert. Ang. billetter købt på forhånd henvendelse til net31504@mail.mira.dk eller tlf. 30208787

AFLYST - Torsdag 19. juli kl. 19.30: UNGE TALENTER - fløjte - AFLYST

Mandag 23. juli kl. 19.30: KONGELIGE MESSING TALENTER

Royal Danish Brass er igen i år på cykelturne og lægger vejen forbi Hune Kirke. Her venter en kongekoncert med de skarpe, skrappe og super-fornøjelige musikere.

Torsdag 2. august kl. 19.30: UNGE TALENTER - klaver

Filip Michalak er gennemgående ungt talent ved Hune Kirkes Sommer-koncerter i år. Solokoncert med sprudlende, vitale og virtuose fortolkninger af bl.a. musik af Chopin.

Her afholdes sommerkoncerterne

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus

Vore cykelvenlige vejkirker

Hune- og Rødhus kirker er opgraderet til "cykelvenlige vejkirker". Nu kan turcyklisten finde ro og inspiration i det stille kirkerum, få slukket sin tørst og pumpet sin cykel. Alt sammen ved ét og samme besøg i en af vore cykelvenlige vejkirker. Klik på billederne og læs mere om kirkerne.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus. Frakørsel til Kirkevej fra Vesterhavsvej. Åben: mandag - lørdag 8 - 16.
Rødhus Kirke, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup. Åben: 15/6 - 31/8 mandag - lørdag 8 - 16 + tirsdag, onsdag og torsdag 14 - 16 i uge 42.