Du er her:

For børnene

Babysalmesang i vinteren 2018

Fire pastorater samarbejder om aktiviteter

Sognene i Gl. Pandrup Kommune har en række tilbud til børn og forældre. Nogle af tilbuddene afvikles i de enkelte sogne, mens andre tilbud afholdes ét sted med mulighed for deltagelse af børn fra de andre sogne i samarbejdet.

Tilbuddene er arrangeret af de fire pastorater og Karen M.V. Olesen, kirke- og kulturmedarbejder i Jetsmark, Hune, Saltum-Alstrup, Ingstrup-Vester Hjermitslev pastorater.

Mobilnr.: 61222954.
Kontor:   Bredgade 98, 9490 Pandrup.
Email:     kmvo@km.dk

Snapperklubben

Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre, hvor man kan få ideer til at gøre den årlige dåbsdag rigtig festlig og inspiration til, hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus.

Bliv medlem af Snapperklubben. Det er ganske gratis. Gå ind på www.snapperklubben.dk.