Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp 2018

Bliv indsamler i Hune Sogn søndag d. 11. marts.

I år samler vi ind søndag den 11. marts. Der er gudstjeneste i Hune Kirke klokken 9.00, og vi mødes i Kirkeladen klokken 8.00, så vi kan få en kop kaffe og dele områderne mellem os inden gudstjenesten.

Vi samler ind mellem 10.00 og ca. 12.30. Og så kan vi glæde os til en portion god varm suppe efter indsamlingen.

Sidste år ydede de 10 indsamlere en flot indsats og vores samlede resultat var ca. 10.000 kr. Hune Sogn gjorde virkelig en positiv forskel for nogle af de aller fattigste mennesker her på Jorden.

Meld dig som indsamler til: Indsamlingsleder for Hune Menighedsråd Johanne Kaae (Tlf. 30 61 03 98, mail: johanne.vesterhav@gmail.com

De bedste hilsener

Hune Menighedsråd

Vi starter kl. 8.00 med kaffe og rundstykker. Vi fordeler områderne mellem os og går til gudstjeneste kl. 9.00