Faste aktiviteter

I vore kirker og Kirkeladen

Morgensang i Rødhus Kirke
Koncert i Hune Kirke

Find den aktivitet, du ønsker at læse om, i menuspalten til venstre!

Lidt om de faste aktiviteter

I Hune sogn har vi vore dejlige gudstjenester og andre kirkelige handlinger, men herudover sker der året rundt en masse spændende ting både de to kirker og i Kirkeladen.

Sang og musik i sommertiden

Hune kirke:

I juli måned er der aftensang tirsdag aften klokken 22.30. Kirken er oplyst af levende lys.Det er et arrangement, der er meget besøgt af såvel fastboende som af turisterne i området. Deltagelsen er gratis.

I juli og august måned danner Hune kirke rammen om en række koncerter. De afholdes normalt  klokken 19.30. Der skal betales entre for at overvære koncerterne.

Rødhus kirke

I Rødhus kirke er der morgensang i juli måned hver tirsdag klokken 8.30.

Efter morgensangen lejres man på græsplænen med den medbragte morgenkaffe, hvis vejret tillader dette.

Kirkeladen:

I vinterhalvåret afvikler vi en række sogneaftener, hvor forskellige foredragsholdere holder foredrag om aktuelle emner. I den indlagte pause byder vi på en kop kaffe. Vore sogneaftener holdes som regel på onsdage.

Det er gratis at deltage i sogneaftnerne.

Kirkeladen bruges desuden af Hune-Blokhus Pensionistforening, andre foreninger, kirkens kor og desuden til en række forskellige mødeaktiviteter.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

HUNE SOGN