Det sker: advent, jul, nytår; 2019 - 2020

Søndag d. 22. december kl. 10.30 i Hune Kirke: Adventsgudstjeneste v/ Birgit Lundholm

Der er kun et par dage til jul, og vi fejrer 4. søndag i advent i Hune Kirke.

Det fjerde lys i adventskransen tændes.

Og naturligvis: Der er kirkekaffe i Kirkeladen efter gudstjenesten.

Hune kirke, tirsdag den 24. december kl. 12.15: Jul for børn, børne- og familiegudstjeneste

Engle bringer til store og små, bud om ham som i krybben lå

Nu er det juleaftensdag, og dagens første gudstjeneste har Sognepræst Birgit Lundholm tilrettelagt  specielt for børnefamilierne, men alle er naturligvis velkommen

Rødhus Kirke, tirsdag den 24. december kl. 13.30: Julegudstjeneste i Rødhus Kirke

Vi fejrer juleaften i Rødhus Kirke, den lille fine kirke ved verdens ende. Prædikant og liturg: Birgit Lundholm. Hjertelig velkommen til alle. (På grund af kirkens størrelse er pladsen begrænset.)

Hune Kirke, tirsdag den 24. december kl. 15.00: Julegudstjeneste

Vi fejrer juleaften i Hune Kirke. Prædikant og liturg: Birgit Lundholm. Kormedlemmer medvirker ved gudstjenesten.

Hjertelig velkommen til alle!

Hune Kirke, tirsdag den 24. december kl. 16.30: Julegudstjeneste

Vi fejrer juleaften i Hune Kirke. Prædikant og liturg: Birgit Lundholm.Kormedlemmer medvirker ved gudstjenesten.

Hjertelig velkommen til alle.

Rødhus Kirke, onsdag den 25. december, kl 10.30: Juledagsgudstjeneste

Velkommen til en dejlig julegudstjeneste. Hør evangeliet og mærk stemningen i den lille kirke, med de levende lys.

Prædiken og liturgi: Birgit Lundholm.

Torsdag den 26. december, 2. juledag: Ingen gudstjeneste i Hune Sogn

Vi henviser til Jetsmark Kirke, hvor der er gudstjeneste klokken 10.30

Søndag den 29 december: Ingen gudstjenester i sognet, men!

På denne julesøndag henvises til gudstjenesten kl. 10.30 i Saltum, hvor Birgit Lundholm leder gudstjenesten

Hune Kirke, tirsdag den 31. december klokken 15.00: Festgudstjeneste og godt nytår!

Gudstjeneste ved Birgit Lundholm som indledning til nytårsaften. Efter gudstjenesten serveres der kransekage og et lille glas champagne i kirken. Vi ønsker hinanden en god nytårsaften og et GODT NYTÅR!

Menighedsrådet er vært ved det lille traktement

Onsdag den 1. januar 2020 (nytårsdag): Ingen gudstjeneste i Hune Sogn

Rødhus Kirke, søndag den 5. januar 2020 kl. 10.30: Hellig Tre Konger

Hellig 3 kongers gudstjeneste ved sognepræst Birgit Lundholm Jensen:

”Det folk, der vandrer i mørket, skal se et stort lys, lyset skinner for dem, der bor i mørkets land”. (Esajas’ Bog 9, vers 1)

Velkommen til gudstjeneste i Rødhus!