Du er her: 

Bibelværkstedet foråret 2019

Hvordan er der i Himmelen? Hvordan er Guds Rige?

Det er ikke let at svare konkret på. Ny Testamente har heller ingen håndfaste beskrivelser. Men der en række tilløb. ”Himmeriget ligner . . .” Sådan begynder en række fortællinger.

I Bibelværkstedet vil vi i foråret 2019 arbejde med disse fortællinger, lignelserne i Ny Testamente. De fleste af os kan komme i tanker om lignelsen om den barmhjertige samaritaner og om den fortabte søn. Men der er mange flere. Der bliver plads til, at deltagerne vælger de lignelser, som betyder noget for dem – eller som de synes er særligt interessante.

Lignelserne findes i de tre første evangelier i Ny Testamente. Hvis det er for overvældende at læse de  tre evangelier, kan man læse mere selektivt. Lignelserne er lette at finde, fordi de fleste bibeludgaver har afsnitsoverskrifter, så det er kun at blade, indtil man finder en overskrift: ”Lignelsen om . . .” Nogle af lignelserne findes kun i ét af evangelierne, men der er nogle, der findes i to eller i alle tre evangelierne. Og det er ikke hver gang, lignelserne er gengivet ens. Der er noget at gå på opdagelse i!

Bibelværkstedet arbejder tirsdag aftner kl. 19.30 – ca. 21.30 i Kirkeladen i Hune.

Den første gang er temaet verdens- og gudsbilledet på Jesu tid. Desuden vil vi vælge de lignelser, der skal behandles resten af foråret

Alle er velkomne.

Der arbejdes følgende tirsdage:

29. januar

  5. februar

  5. marts

12. marts

26. marts

 For yderligere oplysninger kontakt Poul Jacobsen, telefon: 30620424