Du er her:

Bibelværkstedet efterråret 2019

Der åbnes igen for arbejde i bibelværkstedet i det kommende efterår.

Arbejdet finder sted i Kirkeladen på tirsdag aftner kl. 19.30 –ca. 21.30. Første mødedag er tirsdag den 24. september.

Alle interesserede er velkomne. Vi aftalte, at vi her i efteråret vil tage udgangspunkt i gudstjenesteteksterne til den kommende søndag.

Vi vil læse den gammeltestamentlige tekst, epistelteksten (fra brevene) i Ny Testamente og naturligvis evangelieteksten.

Teksterne er i tidens løb blevet udvalgt til netop den pågældende søndag, og de tre forskellige tekster er også tænkt sammen. Vi vil jagte denne sammenhæng men også lade teksterne hver for sig inspirere vores arbejde.

Teksterne kan naturligvis læses i bibelen. De findes også bag i salmebogen samlet for hver søndag. Tilgudstjenesterne benyttes i år teksterne til 1. tekstrække (størstedelen af kirkeåret ligger i et ulige årstal). Vel mødt til et spændende arbejde.

Poul Jacobsen