Du er her:

Babysalmesang i Gl. Pandrup Kommune

Tilmelding til Babysalmesang

Babysalmesang i Gl. Pandrup Kommune i efteråret:

Kirkerne i området tilbyder babysalmesang for babyer i alderen 2-10 måneder med en forælder eller anden omsorgsperson. Det foregår mandag formiddag fra kl.10.15 til 11.45. Vi starter med sang i kirken, herefter kaffe med brød.

Sensommerholdet er i Jetsmark Kirke fra 12.august-30.september.

Efterårets hold bliver i Saltum Kirke, og det starter 7.oktober, kl. 10.15.

Alle er velkommen i begge kirker. Info og tilmelding sker via www.jetsmark-kirke.dk eller ved at kontakte Karen M.V. Olesen på kmvo@km.dk eller 61222954.

Formålet med salmesang for babyer er at stimulere barnets glæde ved musik og rytmik, samt at give børn og forældre en mulighed for at få gode og varme oplevelser af kirkerummet og salmerne. Vi bruger mange sanser; vi lytter til musik, ser på farvestrålende ting og bruger hele kroppen til dans og leg. Gennem disse aktiviteter er det muligt at styrke barnets sansemotoriske udvikling, og selvfølgelig: glæden ved musik.

Indholdet af babysalmesang, vil hovedsageligt være salmer, men der vil også være anden musik at lytte til.

”Salmer er poesi, der kan synges ind i barnets øre og sind allerede fra barnet er få måneder gammelt. Gennem sangen smelter den kristne grundfortælling sammen med det musikalske udtryk.”

(Citat fra Helene Dam og professor i musikpædagogik Inge Marstal, som har udvalgt over 100 salmer til børnesalmebogen ”Min første salmebog”.)

Babysalmesangen ledes af Karen M.V. Olesen, der er sognenes kirke- og kulturmedarbejder.

Det er en god idé at tilmelde sig så hurtigt som muligt på grund af begrænset plads på holdene.

Vi holder fri, når skolerne holder ferie. Afbud efter tilmelding meldes på sms til ovenstående.