Studietur til Libanon, 6.–13. nov. 2017

Libaneser, debattør og menneskerettighedsekspert Hanna Ziadeh

Mellemkirkeligt Stiftsudvalg arrangerer studietur til Libanon den 6. – 13. november 2017.

Formålet er at knytte kontakt mellem kristne i Danmark og Libanon.

Libanon har den største andel af kristne i Mellemøsten, og er samtidig det land, som har modtaget flest flygtninge fra Syrien.

På studieturen bliver det muligt at møde de trængte kristne i Mellemøsten. Mange er drevet på flugt fra deres hjem og kirke. Få et indblik i, hvordan det er at være kristen i et land med borgerkrig og politisk uro.

Der er opvarmning til studieturen den 22. maj kl. 19:00 i Folkekirkens Hus, Aalborg, hvor libaneser, debattør og menneskerettighedsekspert Hanna Ziadeh tager os med på en rejse gennem kultur, politik og religion.  Du er velkommen til at deltage, uanset om du vil med på studieturen, og der er gratis adgang.

Spørgsmål til turen og foredraget kan sendes til aalborglibanon2017@gmail.com. Deltagere udvælges sidst i maj. Læs mere på aalborgstift.dk

Præstens Værksted.

Dagens ord

Dagens ord er produceret af Folkekirken og ligger på deres hjemmeside.

Der kommer hver dag en ny dagens salme og de andre ting under Dagens ord.

Hvis du ønsker fler informationer om dagen ord, hvem der medvirker med mere, så klik på det "lille i" nederst på fronten.