Du er her:

Torsdag den 6. februar kl. 19.00: Sogneaften om dagligdagen i naturbørnehaven

Vi begynder med et besøg og en rundvisning i Hune Naturbørnehave kl. 19.00

Ilsigvej 9, 9492 Blokhus. ( Mellem butik Laden og Klausens fisk & skaldyr.)

Efter rundvisningen samles vi i Kirkeladen; Kirkevej 9A, 9492 Blokhus. Her vil leder af børnehaven Søren Kjelds fortælle om dagligdagen, og hvordan det er at drive en børnehave med fokus på natur og udeliv.

Der bliver serveret kaffe og the, med brød undervejs.

Vel mødt Hune menighedsråd!

Tirsdag den 10. marts kl. 10.30 til ca. 14.30 i Kirkeladen i Hune: Højskoledag

Højskoledag med foredrag, lettere frokost, kaffe og fællessange over middag. Foredragsholder, fhv. håndboldspiller Rikke Nielsen, i dag ildsjæl for børn født med handicap.

Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller, bliver højskoledagens inspirerende foredragsholder, Rikke kender livets sider, positive og negative og vil fortælle, hvad man alligevel kan gøre, når odds vender den gale vej. Rikke har været kræftramt og har en datter, født med Downs syndrom.

Så let - nej. Men Rikke fandt en vej - Hun startede et håndboldhold Kidz - et håndboldhold for udviklingshæmmede børn i et  samarbejde med håndboldklubber i Nøvling og Aalborg. Og Rikke er ukuelig -  det går derudaf.

OBS: Pris for hele dagen kr. 100,- inkl. Forplejning hele dagen. Betales ved indgangen.

Tilmelding nødvendig: Tlf. 21684026 i perioden 01.01.20 -  01.03.20

Arr.: Hune - Blokhus Pensionistforening i samarbejde med Menighedsrådet.

Torsdag den 19. marts kl.19.30 i Kirkeladen: Inspiration til kirkelivet i Hune Sogn

Sogneaften med Peter Hedegaard

Peter Hedegaard er tidligere valgmenighedspræst og bispekandidat, og han er en optaget af, hvad der sker i Folkekirken.

Peter Hedegaard ser ikke den centralisering, han mener Folkekirken gennemgår, som vejen frem, og derfor har han to gange forsøgt at komme i position som biskop for derved at kunne præge Folkekirken i en anden retning.

Det lykkedes imidlertid ikke; men til gengæld har Peter Hedegaard gennem 14 år været præst i Holstebro Valgmenighed, som i samme periode er vokset i tilslutning, og nu er landets største valgmenighed med over 1300 medlemmer.

Peter Hedegaard har desuden været sognepræst i Dalum på Fyn og forstander på Ryslinge Højskole, og så er han vokset op i et landmandshjem i Vendsyssel.

For Peter Hedegaard er begreber som nærvær og sammenhold centrale. Sammenholdet skal komme fra neden, og det samme skal nytænkningen, mener han.

Man må sige, at det giver god mening, at tale om sammenhold og nærvær i en tid hvor fysisk-sociale fællesskaber i nogen grad må vige for digitale fællesskaber.

Måske Kirken og mennesker har brug for hinanden derude? I hvert fald har Folkekirken brug for sine medlemmer, og den har brug for mennesker til at udfylde sin ramme med liv, sammenhold og nærvær.

Har emnet din interesse? Så kom og hør Peter Hedegaards bud på svar på disse spørgsmål.

I år er der oven i købet valg til Folkekirkens Menighedsråd, så kirkens medlemmer får chancen for at stemme eller stille op og blive valgt til at yde indflydelse på Folkekirkens udvikling.

Velmødt til en spændende aften. Der serveres kaffe, te og kage undervejs i arrangementet.

Arrangør: Hune Menighedsråd.

31. marts kl. 19.30 i Jetsmark Sognegaard: Oral Shaw

Jetsmark Sognegård - Bredgade 98, Pandrup

Hvilken frivillig indsats vil du være med i ?

Kom og deltag - hvordan kan vi inspirere hinanden ?
Giv en hånd med som frivillig i kirkearbejde.
Børneklub  &  Ungdomsarbejdet
Hjælp til kirke for krudtugler / spaghettigudstjenester
Indsamling eller udvalg… I fællesskab med andre

Oral Shaw tænker utraditionelt og har en fortid som topatlet med sølv- og guldmedaljer.

Sogne-& ungdomspræst og siden 2008 været udsendt som feltpræst for Jægerkorpset i bl.a. Afghanistan og Irak.

Ved en dåb af en soldat konstruerede han en døbefont af fire geværer og en soldaterhjelm og brugte kildevand fra flaske.

Hune, Saltum/Alstrup, Ingstrup/Vester Hjermitslev og Jetsmark Menighedsråd inviterer.

10 næste begivenheder

06feb kl. 19:00

Sogneaften med besøg i Hune naturbørnehave og efterfølgende samvær i Kirkeladen med fortælling om børnehaven ved Søren Kjelds.

06feb kl. 19:00
09feb kl. 10:30

Septuagesimasøndag i Hune kirke

09feb kl. 10:30
13feb kl. 18:30

Menighedsrådsmøde i Kirkeladen.

13feb kl. 18:30
16feb kl. 10:30

Gudstjeneste Seksagesima søndag

16feb kl. 10:30
23feb kl. 09:00

Gudstjeneste. Fastelavns søndag i Hune kirke. Michael Berg. Altergang.

23feb kl. 09:00
01mar kl. 10:30

1. s. i fasten i Hune kirke. Barnedåb ved gudstjenesten.

01mar kl. 10:30
08mar kl. 09:00

2. s. i fasten. Gudstjeneste & Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp.

08mar kl. 09:00
10mar kl. 08:00

Højskoledag

Højskoledag med forhenværende håndboldspiller Rikke Nielsen

10mar kl. 08:00
15mar kl. 09:30

3. s. i fasten. Gudstjeneste i Hune kirke. Kristian Gram Schjoldager.

15mar kl. 09:30
19mar kl. 19:30

Sogneaften

Sogneaften med Peter Hedegaard, tidligere valgmenighedspræst, tidligere …