Du er her:

Det sker - Sogneaftener - koncerter m.m.

Torsdag den 8. oktober kl. 19.30 i Kirkeladen i Hune: Hospitalsklovn kommer til Hune

Mød klovnen Tut

På denne sogneaften vil vi lære Tut at kende. Hun er klovnen, der gør hospitalsopholdet lettere for barnet og familien. Hun er klovnen, der med sin munterhed og charme beriger såvel børn og forældre som personale.

Hvordan er hun mon denne Tut? Er man sur, når man møder hende, er det svært at blive ved med at være sur. Er man bange og ked af det – ja, så kan det godt være, man bliver ved med at være bange og ked af det; men måske bliver det hele lidt lettere.

Vel er det ikke sjovt at være indlagt på en hospitalsafdeling – slet ikke, når man er et barn – men selv om det hele er alvorligt, kan der som regel godt blive plads til glæden alligevel, og glæden er Tut god til at finde frem

Vel mødt til en spændende aften.

Der serveres som vanligt kaffe, te og kage i pausen.

På grund af Coronakrisen må der max. være 50 deltagere.

Hune Menighedsråd.

Onsdag den 14/10 kl 19.30 i Hune Kirke: Tommy Kenter i Hune Kirke ”En komikers tragiske bekendelser”

Tommy Kenter har efter mere end 40 år på de danske scener, i film og på tv for længst opnået både faglig anerkendelse og folkelig stjernestatus som skuespiller og komiker.

Men hvad ligger der egentlig bag succesen? Det kan man blive meget klogere på denne aften i selskab med Tommy Kenter.

I showet vil Kenter på sin egen og meget personlige facon fortælle, hvordan man bliver skuespiller uden egentlig at ville det.

Hvad i alverden har ført en lille sund dreng til at stå og krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender?

Tommy Kenter vil forsøge at belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, og hvad latteren gør ved os - både for publikum i salen og for ham på scenen. ”En komikers tragiske bekendelser” er et både vedkommende og underholdende show, hvor Tommy Kenter vil få publikum til at spidse ører og ikke mindst grine.

Koncert med Kristian Lilholt I efterårsferien kl 19.30 i Hune Kirke. (Dato ikke fastlagt endnu)

Tine Lilholt, (fløjte, harpe), Lasse Jørgensen, (bas, slagtøj) og Frede Panduro, (guitarer)

Kristian Lilholts varme og vedkommende ’menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på i øjeblikket, og Kristian & Tine Lilholt, Jørgensen og Panduro er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.

Kristian Lilholt har gennem en lang karriere holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn inkl. de store tværkunstneriske projekter LAND og STILLE FLYDER LIVET - og så har han også leveret musikken til en del af broderen Lars Lilholts største hits.

Vi kommer rundt i hele paletten ved denne koncert. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet.

Pga Covid19 og aktuelle retningslinjer følger entre og andre informationer løbende på: Hunesogn.dk, Facebook og med opslag i kirken

Lørdag den 31/10 kl 16.00 i Hune Kirke: Alle Helgen Koncert med Gitte Engen

Tid til sorg – tid til glæde. Tid til at se ind – tid til at se ud.

Hune Kirke markerer den tusindårige tradition at mindes de døde første søndag i november med en koncert med Gitte Engen.

Allehelgensaften 31/10 1517 slog Martin Luther sine teser mod den katolske kirke op på kirkedøren i Wittenberg, hvorfor dagen regnes for grundlæggelsen af reformationen og glædeligvis passer præcis i år med 503 år.

Billedet: Gengivelse af en collage af Gitte Engen. Titlen er: Maria møder havemanden.

Tirsdag den 1/12 kl 19.30 i Hune Kirke: Julekoncert - Klarup pigekor

Adventstiden og julen står for døren i Hune Kirke med en stemningsfuld julekoncert med et af Nordjyllands -ja, et af vore bedste pigekor, Klarup Pigekor.

Pga Covid19 og aktuelle retningslinjer følger entre og andre informationer løbende på Hunesogn.dk, Facebook og med opslag i kirken.

10 næste begivenheder

04okt kl. 10:30

Høstgudstjeneste i Hune kirke KL. 10:30. Indsamling til Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp. Kirkekaffe i Kirkeladen.

04okt kl. 10:30
06okt kl. 19:30

BIBELVÆRKSTEDET.6.OKOTBER.19.30 TIL CA.21.30 IKIRKELADEN. DER SERVERES KAFFE&THE MED MERE UNDERVEJS

06okt kl. 19:30
08okt kl. 19:30

Sogneaften

Sogneaften med hospitalsklovnen Tut.

08okt kl. 19:30
11okt kl. 09:30

Morgengudstjeneste i Hune kirke, Kl. 09.30. Kathrine Staghøj Liisberg. Ingen altergang.

11okt kl. 09:30
18okt kl. 19:00

Aftengudstjeneste kl. 19.00 i Hune kirke. Birgit Lundholm.

18okt kl. 19:00
20okt kl. 19:30

BIBELVÆRKSTEDET I KIRKELADEN.19.30-CA.21.30. 20.OKTOBER. DER SERVERES KAFFE&THE MED MERE UNDERVEJS

20okt kl. 19:30
21okt kl. 09:30

Kirkemusikalsk legestue

21okt kl. 09:30
21okt kl. 14:30

SYNG-SAMMEN-EFTERMIDDAG I KIRKELADEN.21.OKTOBER,14.30 -16.30. MEDBRING BRØD - KAFFE OG THE ER PÅ KANDEN.

21okt kl. 14:30
25okt kl. 10:30

Gudstjeneste i Hune kirke, Kl. 10.30. Kirkekaffe i Kirkeladen efter gudstjenesten.

25okt kl. 10:30
28okt kl. 09:30