Påsken i sognet

Alle påskens gudstjenester og kirkelige arrangementer er AFLYST! Men selve påsken er jo ikke aflyst, og alle brugere af hunesogn.dk ønskes en rigtig god påske.

I kan finde teksterne til påskens gudstjenester her på siden, ligesom I kan høre en videofortællinger om påskens helligdage for både børn og voksne.

AFLYST! Palmesøndag, den 5. april klokken 10.30 i Hune Kirke: Gudstjeneste v/ Birgit Lundholm.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Kirkeladen

[Dagens tekster]

AFLYST! Skærtorsdag, den 9. april klokken 10.30 i Hune Kirke: Gudstjeneste v/ Birgit Lundholm.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præsteboligen.

[Dagens tekster]

AFLYST! Skærtorsdag, den 9. april klokken 19.00 i Rødhus kirke: Aftengudstjeneste med nadver v/ Birgit Lundholm.

Tidlig forårsaften i den lille kirke, der kun er oplyst med levende lys.

[Dagens tekster]

AFLYST! Langfredag, den 10. april klokken 10.30 i Hune Kirke: Musik-liturgisk langfredagsgudstjeneste v/ Birgit Lundholm.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i præsteboligen.

[Dagens tekster]

AFLYST! Påskedag, den 12. april kl. 08.30 i Rødhus Kirke: Gudstjeneste v/ Birgit Lundholm.

Stemningsfuld morgengudstjeneste  i den lille kirke ved verdens ende.

[Dagens tekster]

AFLYST! Påskedag, den 12. april klokken kl. 10.30 i Hune Kirke: Gudstjeneste v/ Birgit Lundholm

Kirkekaffe i Kirkeladen efter gudstjenesten

AFLYST! 2. påskedag, den 13. april: Kirkevandring