Søndag den 3. december kl. 14.00: Første søndag i advent

Det nye kirkeår starter med gudstjeneste i Hune Kirke.

Velkommen til en festlig dag! Vi tænder det første lys i adventskransen. Kirkens kor medvirker under ledelse af organist Peter Haapsaari Andersson, og umiddelbart efter gudstjenesten går vi udenfor og tænder juletræet ved kirken.

Bagefter er der saftevand, kaffe og te og æbleskiver i Kirkeladen.

Arrangører: Hune Kirke/Hune Menighedsråd

Onsdag den 6. december kl. 9.30: Minijulegudstjeneste i Hune Kirke.

Kirkemusikalsk Legestue inviterer til gudstjeneste.

Arrangementet er for Hune Naturbørnehaves børn og for alle andre børn i sognet. Også forældre, bedsteforældre og søskende er hjertelig velkommen.

Det hele rundes af med hygge og samvær i Kirkeladen.

Tilrettelæggelse: Kirke og kulturmedarbejder Karen Olesen, sognepræst Birgit Lundholm samt de frivillige, der hjælper ved Kirkemusikalsk legestue.

Søndag den 10. december kl. 10.30: Adventsgudstjeneste i Hune Kirke.

Vi fejrer 2. søndag i advent i Hune Kirke. Der er kirkekaffe i Kirkeladen efter gudstjenesten.

Onsdag den 13. december kl. 19.30 i Hune Kirke: Julekoncert med koret Corioso

Traditionen tro holder koret Corioso julekoncert i Hune Kirke.

Koncerten vil som de tidligere år indeholde et bredt udvalg af primært rytmiske julesange. Samtidig vil der også blive mulighed for selv at synge, idet flere fællessalmer er indlagt i programmet.

Arrangør: Corioso

Søndag den 17. december, 3. søndag i advent, kl. 10.30: Ni Læsninger i Hune Kirke på ni forskellige sprog

Oplev denne sang- og musikgudstjeneste i Hune kirke. ”The Festival of Nine Carols and Lessons” er en gammel engelsk tradition, som på dansk er kommet til at hedde ”De ni Læsninger”.

Det er en gudstjeneste, hvor vi forbereder os på julen. Der vil være både fællessang og korsang. Der vil blive læst udvalgte tekster fra såvel Det gamle som Det nye Testamente. Teksterne beretter om Skabelsen, syndefaldet, profetien om Jesu komme samt om Jesu fødsel og hyrderne, der på marken modtager det glade budskab om, at frelseren er kommet til verden. Det er forskellige medlemmer af menigheden, som vil læse teksterne op på ni forskellige sprog, som de pågældende har tilknytning til.

Undervejs kan menigheden følge med i de omdelte programmer, hvori de ni udvalgte tekster er trykt på dansk.

Organist og dirigent er Peter Andersson. Liturgi ved pastor Birgit Lundholm.

Efter gudstjenesten er der brunch i Kirkeladen.

Vel mødt!

Arrangører: Hune Kirke/Hune Menighedsråd

Julens gudstjenester i Hune og Rødhus kirker

Hune kirke, søndag den 24. december kl. 12.15: Jul for børn, børne- og familiegudstjeneste

”Engle bringer til store og små, bud om ham som i krybben lå ...”

Nu er det juleaftensdag, og dagens første gudstjeneste er kort - på en halv times tid. Sognepræst Birgit Lundholm har tilrettelagt den specielt for børnefamilierne, men alle er naturligvis velkommen.

Rødhus Kirke, søndag den 24. december kl. 13.30, Julegudstjeneste

Vi fejrer juleaften i Rødhus Kirke, den lille fine kirke ved verdens ende. Prædikant: Birgit Lundholm. Hjertelig velkommen til alle.

Hune Kirke, søndag den 24. december kl. 15.00: Julegudstjeneste

Vi fejrer juleaften i Hune Kirke. Prædikant: Birgit Lundholm. Kormedlemmer medvirker ved gudstjenesten. Hjertelig velkommen til alle!

Hune Kirke, søndag den 24. december kl. 16.30: Julegudstjeneste

Rødhus Kirke, mandag den 25. december kl. 10.30: Julegudstjeneste

Vi fejrer 1. juledag i Rødhus Kirke. Prædikant: Birgit Lundholm. Hjertelig velkommen til alle!

Bemærk: Ingen gudstjeneste i Hune Kirke.

Tirsdag den 26. december, 2. juledag: Ingen gudstjeneste i Hune Sogn

Vi henviser til vore nabokirker, Jetsmark og Saltum kirker. Begge steder er der gudstjeneste kl. 10.30.

Hune Kirke, Søndag den 31. december klokken 15.00: Festgudstjeneste og godt nytår!

Gudstjeneste ved Birgit Lundholm som indledning til nytårsaften. Efter gudstjenesten serveres der kransekage og et lille glas champagne i kirken. Vi ønsker hinanden en god nytårsaften og et GODT NYTÅR!

Menighedsrådet er vært ved det lille traktement.

Mandag den 1. januar 2016 (nytårsdag): Ingen gudstjeneste i Hune Sogn

Rødhus Kirke, søndag den 7. januar 2016 kl. 10.30: Hellig Tre Konger

Hellig 3 kongers gudstjeneste ved sognepræst Birgit Lundholm Jensen:

”Det folk, der vandrer i mørket, skal se et stort lys, lyset skinner for dem, der bor i mørkets land”. (Esajas’ Bog 9, vers 1)

Velkommen til gudstjeneste i Rødhus!