Dagsordener og referater

Læs en dagsorden!   Læs et referat!

eller find en dagsorden eller et referat i menuen til venstre!

Menighedsrådets arbejde og ansvarsområder

Når kirken skal kalkes, går det ikke så let, som billedet antyder.

Det er menighedsrådets opgave, at skabe gode rammer for forkyndelsen af evangeliet. Det betyder, at menighedsrådet har ansvaret for kirkens daglige drift. Rådet optræder således som arbejdsgiver for kirkegådspersonale, kirkesangere og organist. Præsten er ansat i Kirkeministeriets regi.

Kirkens bygninger

Kirken og vore andre huse er en vigtig del af rammen omkring forkyndelsen. Vedligeholdelse eller evt. fornyelse af disse bygninger er derfor en vigtig del af rådets ansvarsområde.

Økonomi

For at kunne varetage ovenstående arbejdsområder, må menighedsrådet sørge for, at økonomien er i orden. Det økonomiske grundlag for det kirkelige arbejde i Hune sogn stammer fra den kirkeskat, der opkræves i Jammerbugt Kommune. Det er menighedsrådets opgave at forvalte disse midler med rettidig omhu.

Menighedens liv og vækst

Det hele handler imidlertid ikke om mursten og penge. Menighedsrådet skal også sørge for menighedens liv og vækst. Det forsøger vi at gøre ved at lave gode arrangementer i kirken og Kirkeladen og ved at arbejde for en smuk udsmykning af Hune Kirke.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus.
Rødhus Kirke, kirken ved verdens ende, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup.
Kirkeladen, Kirkevej 9a, 9492 Blokhus

HUNE SOGN