Kirkekontor, kirkegårdskontor, menighedsråd, personale

Det sker snart:

1. koncert i Hune Kirke: mandag d. 3. juli kl. 19.30.

Åben Café i Kirkeladen

Kom og vær med til uformelle samtaler over en kop kaffe! Åbningstider i foråret 2017:  Mandage i lige uger fra 10.00 - 11.30

Kontaktpersoner: Helvi M. Pedersen tlf. 4096 9408, mail: helvi@pedersen.mail.dk

Per Saksager tlf. 40167798, mail: persa9492@icloud.com

Del dette:

Det sker i Hune Sogn

Gudstjenester

Søndag d. 2. juli: Gudstjeneste i Hune Kirke kl. 10.30 og i Rødhus Kirke kl. 20.00

Det er 3. søndag efter Trinitatis, og det fejrer vi med formiddagsgudstjeneste i Hune Kirke kl. 10.30  og med  aftengudstjeneste i Rødhus Kirke kl. 20.00

Ved formiddagsgudstjenesten står sognepræst Birgit Lundholm for prædiken og liturgi, og efter gudstjenesten i Hune er der kirkekaffe i Kirkeladen.

Aftengudstjenesten i Rødhus ledes af Kristian Gram Schjoldager, Saltum.

Vel mødt!

Teksten til 3. søndag efter Trinitatis

Mandag den 3. juli 2017, kl. 19.30: Koncert, Jonas Frølund, klarinet

Det unge talent, Jonas Frølund, klarinet. Peter Haapsaari Andersson ved klaveret. Musik af blandt andre Schumann og Brahms.

Stortalentet Jonas Frølund, 21 år, " - kaster sig over de sværeste værker, som han nu spiller originalt med naturlig autoritet og stor intensitet," hed det ved overrækkelsen af P2 talent prisen i 2016.

Efter koncerten er der mulighed for samvær med kunstnerne i Kirkeladen med lidt til ganen (glas vin, kaffe).

Find koncerten på www.visitjammerbugten.dk/booking

Nyeste nummer af Kirkebladet

Alle foredrag holdes i SOGNEGÅRDEN I BRØNDERSLEV

Møderne i Bibelværkstedet afholdes i Kirkeladen i Hune.

HUNE SOGN

EN DEL AF FOLKEKIRKEN