Billeder fra sidste års koncerter i Hune Kirke

Koncert med Trio Gemini
Lydlandskaber
Koncert med Jørgen Leth og Reverse
Et af højdepunkterne i sommeren 2014 var koncerten med verdensbassisten Chris Minh Doky.

Del dette:

Meld dig ind i Hune Kirkes Musikvenner

Hvis du holder af gode og varierede, musikalske oplevelser som sommerkoncerter, morgen/aftensang og kirkekor, har du en god grund til at støtte musiklivet i Hune og Rødhus kirker. Det kan du gøre ved at melde dig ind i foreningen, Hune Kirkes Musikvenner.

Som medlem har du mulighed for at få indflydelse på, hvad pengene skal gå til, og du kan give input til hvilke koncerter, der skal afholdes, og rammerne herfor. Du får endvidere en fribillet som enkelt betalende medlem eller to fribilletter pr. husstand, og vi planlægger endnu flere medlemsfordele i fremtiden.

Et medlemskab koster kun 100 kr. pr. person pr. år, men større beløb modtages med glæde fra private og foreninger.

Du kan give besked om indmeldelse til foreningens sekretær på e-mail: net31504@mail.mira.dk.

Kontingent sættes ind på foreningens konto: 9070 1625945816. Husk at skrive navn på indbetaler.

Hune Kirkes Musikvenner er en uafhængig og selvstændig forening, oprettet i 2016. Foreningens formål er at støtte udfoldelse af den kirkemusikalske tradition i Hune og Rødhus kirke.

Du kan læse mere om foreningen, dens baggrund og formål i den vedhæftede brochure.

Hent brochuren som printervenlig pdf-fil!