Hune Kirke.

Side 7
Side 8
Side 9

For nogle år siden blev egetræskorset over det gamle stenalter udskiftet med kristusfiguren som det nye billede viser.

Der er planlagt en restaurering af Hune kirke i løbet af de næste par år. Menighedsrådet har bedt kunstneren Maja Lise Engelhardt stå for den kunstnerriske udsmukning af Hune Kirke. Kristusfiguren vil indgå i udsmykningen over det gamle stenalter.

Den nye altertavle i Hune kirke.

Maja Lisa Engelhardts forslag til udsmykning af koret i Hune Kirke.

Alterbordet med kristusfiguren.
Vindue i koret mod syd.

Det lille krucifiks i Hune kirkes kor er skænket til kirken af Dorthea Larsen, født Myrtue, der udvandrede til Canada i 1929 med sin mand og 7 børn.

Krucifikset er skænket til kirken i 1953 og udført af bogtrykker William Jensen i Vodskov.

De ukendtes minde på Hune kirkegård.

Hune kirke er beliggende på Kirkevej i Hune, 9490 Blokhus.

Klik her for at se kort med beliggenheden.

Klik her for at se adresser og beliggenhed på danske kirker.

Vore cykelvenlige vejkirker

Hune- og Rødhus kirker er opgraderet til "cykelvenlige vejkirker". Nu kan turcyklisten finde ro og inspiration i det stille kirkerum, få slukket sin tørst og pumpet sin cykel. Alt sammen ved ét og samme besøg i en af vore cykelvenlige vejkirker. Klik på billederne og læs mere om kirkerne.

Hune Kirke, Kirkevej 11, Hune, 9492 Blokhus. Frakørsel til Kirkevej fra Vesterhavsvej. Åben: mandag - lørdag 8 - 16.
Rødhus Kirke, Rødhus Kirkevej 7, 9490 Pandrup. Åben: 15/6 - 31/8 mandag - lørdag 8 - 16 + tirsdag, onsdag og torsdag 14 - 16 i uge 42.