Torsdag den 20. juli kl. 11 i Rødhus Kirke: Orgelkoncert ved domorganist Bo Grønbech, Helsingør.

Værker af J.C. Kerll, D. Buxtehude, J.S. Bach, César Franck, Tournemire, Hugo Distler,

Bo Grønbech.

Efter koncerten serveres kaffe og kage ved beboere fra Rødhus.

Éntre: 100 kr. til fordel for udsmykningen.

Arrangør: Udsmykningsudvalget for Hune Kirke

Mandag d. 24. juli - lørdag den 29. juli, 10.00 - 16.00: Loppemarked

Loppemarked foran Karla Farsinsens hus, Strandfogdensvej 79, Rødhus, 9490, Pandrup. Indtægten fra markedet går til Udsmykningen af Hune Kirke. gem evt. effekter til loppemarkedet.

Arrangør: Udsmykningsudvalget for Hune Kirke og Hune Menighedsråd

Torsdag den 27. juli kl. 11 i Rødhus Kirke: Orgelkoncert ved domorganist Erling A. Thomsen, Aalborg

Organisten spiller værker af D. Buxtehude, J.G. Walther, J.S. Bach, E.T. Sark, Bo Grønbech, Mads Høck.

Efter koncerten serveres kaffe og kage ved beboere fra Rødhus.

Entré: 100 kr. til fordel for udsmykningen.

Arrangør: Udsmykningsudvalget for Hune Kirke

Søndag den 30. juli kl. 13.00 - 16.00: Loppemarkedet fortsættes

Arrangør: Udsmykningsudvalget for Hune Kirke og Hune Menighedsråd

Torsdag den 3. august kl. 11 i Rødhus Kirke: Orgelkoncert ved domorganist Kristian Krogsøe, Aarhus

Torsdag den 3. august kl. 11 i Rødhus Kirke.

Der spilles værker værker af J.S.Bach, Krebs, W.A. Mozart, Mendelssohn-Bartholdy, Gade, Gardonyi.

Efter koncerten serveres kaffe og kage ved beboere fra Rødhus.

Entré: 100 kr. til fordel for udsmykningen.

Arrangeret af udsmykningsudvalget.

Tirsdag den 22. august kl. 19 på Restaurant Nordstjernen, Blokhus: Kampagne-Afslutningsfest med foredrag – kaffe – auktion

Tirsdag den 22. august kl. 19 på Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Kampagne-Afslutningsfest med foredrag – kaffe – auktion

Foredrag ved Tamara og Georg Julin: Hvem bestemmer, Hjertet eller Hjernen? Hvilke værdier lever vi på og dør vi på? Den 4. alder.

Auktion ved Georg Julin. For yderligere information henv. til Erik Normann (206778869) eller Kirsten Lodberg (23343181).

Entré: 80 kr. incl. kaffe og småkager. Andet kan tilkøbes.

Læs mere om auktionen!

Effekter til auktionen (katalog)

Arrangør: Udsmykningsudvalget for Hune Kirke og Hune Menighedsråd

Pilgrimme passerer Hune den 12. – 14. september.

En pilgrimsstav er på vej til Hune. Den bæres af pilgrimsvandrere, der går fra kirke til kirke gennem hele Danmark.

Pilgrimsstaven begyndte sin rejse 2. påskedag i Helsingør. Den er nu undervejs båret af vandrere og skal slutte sin rejse søndag den 24. september i Frederikshavn.

De pilgrimme passerer Hune den 12. – 14. september, hvor de vil benytte sig af vores Pilgrimsherberg på Kirkeladens loft. De pilgrimme holder hviledag i Hune, og i den forbindelse vil sognet onsdag den 13. september arrangere en sogneaften med andagt, fællesspisning efterfulgt af sangaften, hvor vi skal synge sammen. Vi håber, denne aften kan blive til glæde for såvel de pilgrimme som menigheden.

Pilgrimsstaven og de vandrende rejser på Den danske Klosterrute, der er over 2000 km. Denne rute fører gennem noget af det smukkeste natur i Danmark. Foreningen Den danske Klosterrute fejrer i år 10-års jubilæum med denne vandring. Ruten er i øvrigt udførligt beskrevet i en række guidebøger, der er udgivet på forlaget Eksistens.

Alle er velkomne til at vandre med en enkelt eller flere dage. På vandringen kan natur- og kulturoplevelser kombineres med eftertanke og åndelig fordybelse. Fællesskab er hele grundtanken i denne lange vandring, og fællesskab er netop et af de vigtigste pilgrimsnøgleord.

Se mere på www.klosterruten.dk. For yderligere information kontakt venligst:

Karen-Marie Holst Jannerup
Foreningen Den Danske Klosterrute
www.klosterruten.dk
kmhj@klosterruten.dk
tlf. 2547 0425

Næste arrangementer i kirker eller Kirkelade: Se Nyheder!